Taxi diensten in Doetinchem & omstreken

Wij rijden u comfortabel van A naar B, en dat voor een zeer scherpe prijs.  We houden de prijzen van concurrenten in de gaten; zo kunnen we de goedkoopste rit aanbieden.

Taxi Doetinchem e.o.

Taxi Van Wisch brengt u vanuit Achterhoek en omstreken direct van uw huis, hotel, of bedrijf tot voor de vertrekhal van het Schiphol Airport of andere nationale- en internationale Luchthavens tegen zeer scherpe prijzen. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt. Bij Airportservice van Taxi Van Wisch wordt u nooit gecombineerd vervoerd met andere mensen. Taxi wordt dus alleen voor uzelf ter beschikking gesteld.

Er is altijd een Taxi Van Wisch bij u in de buurt. Vaak al binnen 30 minuten na uw bestelling staat er een luxe auto bij uw voordeur.

Prive vervoer

We zijn een 24 uurs bedrijf: 7 dagen per week 365 dagen per jaar. U bepaalt vertrek en bestemming, geheel naar uw wens. Wat de reden ook is en de grootte van uw reisgezelschap, voor ons geen enkel dilemma. 


Horeca vervoer

U wilt een avond uit of lekker stappen met vrienden? Kies voor ons disco- en uitgaansvervoer: Wij zijn het taxibedrijf van veel horecagelegenheden in de stad Doetinchem en omgeving.


Zakelijk vervoer

Kies voor veilig en comfortabel zakelijk taxivervoer. Als u vervoer zoekt voor een zakelijk uitstapje, dan wilt u natuurlijk dat alles een bepaalde luxe, comfort en klasse uitstraalt. Bij Taxi Van Wisch zit u wat dat betreft helemaal goed. Ons wagenpark is uiterst verzorgd. Onze taxi’s zitten zeer comfortabel en zijn compleet uitgerust. Ook wat onze chauffeurs betreft, heeft u met Taxi van Wisch een uiterst representatieve partner in de arm genomen. Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk, professioneel, ervaren en spreken correct Nederlands, Engels en Duits. Bent u op zoek naar taxivervoer van of naar Schiphol of een andere luchthaven? Ook dan bent u bij Taxi Van Wisch aan het juiste adres.

Breng & haal service

U wordt voor uw deur opgehaald en direct bij het vertrekhal afgezet, en indien gewenst begeleid door de chauffeur tot aan de incheckbalie. Onze taxichauffeurs staan doorgaans bij de meeting point van Schiphol Airport op u te wachten. Indien gewenst kunnen we u en/of uw klanten ophalen bij de aankomsthal of meeting point. Voor deze service rekenen we uiteraard geen extra kosten. De taxichauffeur wacht met een naambord van u, uw klant en/of bedrijf (logo) bij het aankomsthal of Meeting point. Uiteraard geldt deze service ook voor andere luchthavens.  

×