Over ons

Het ene taxibedrijf is de andere niet. Taxi Van Wisch probeert zich continu te onderscheiden van andere bedrijven in de regio. Dit doen we door volledig klantgericht te zijn: alleen wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Taxi Van Wisch

Taxivervoer in de regio Doetinchem en omgeving. Met onze ervaring en gediplomeerde chauffeurs vervoeren wij dagelijks onze klanten van A naar B. Wij zorgen ervoor dat u altijd op tijd en zorgeloos op uw bestemming arriveert. Wij verlenen ook taxi diensten aan met betrekking tot luchthaven vervoer. Wij als Taxi Van Wisch verzorgen airportservice en meer tot 60% voordeliger dan de meeste taxibedrijven.

 

Wat wij doen als taxionderneming in de regio Doetinchem en omgeving is duidelijk, maar wat maakt ons anders? Onze taxivervoer is gericht op kwaliteit en klanttevredenheid, bij ons staat de passagier centraal. Wie het gemak van vervoer per taxi kent, weet dat de ene rit de andere niet is. Dit heeft alles te maken met schone en rookvrije voertuigen taxi’s en de ervaren chauffeur die u op prettige wijze naar uw bestemming vervoerd. Wat voor u een wens is, is voor ons een begrip.

Veiligheid

Alle chauffeurs van Taxi Van Wisch zijn gediplomeerde taxichauffeurs. Wild en roekeloos rijgedrag is niet comfortabel en wordt niet door ons geaccepteerd. De veiligheid van onze klanten staat voorop. U kunt erop vertrouwen dat Taxi Van Wisch u veilig van A naar B brengt.

Kwaliteit

Een taxiritje moet een prettige ervaring zijn. Kwaliteit betekent voor ons degelijke en goed onderhouden taxi’s. Onze voertuigen worden zo schoon mogelijk gehouden, en er mag absoluut niet in gerookt worden. Hierdoor zijn onze taxi’s comfortabel.

Punctualiteit

U kunt ervan op aan dat u met Taxi Van Wisch op tijd op uw bestemming zal aankomen. Op de afgesproken tijd staan we direct voor u klaar. Onze gediplomeerde chauffeurs weten de beste routes voor wanneer u een vlucht moet halen.

Betrouwbaarheid

Wij begrijpen dat als u een taxirit wilt, u een aantal verwachting heeft. U kunt erop vertrouwen dat Taxi Van Wisch aan deze verwachting zal voldoen. Onze taxi’s zijn comfortabel, onze chauffeurs zijn  professioneel en zorgen ervoor dat u altijd op tijd op uw bestemming zult arriveren.

×